Mafua'aga o le Si'itia o uta i le sami

xw1-6

Mafuaaga o le siisii ​​tele o uta i le sami

Talu mai Oketopa, Saina's uta vasa auina atu i fafo ua matua faavalevalea!

Ou te talitonu o le aufaioloa mai fafo ua gauai faapitoa i le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o uta o le vasa i se taimi puʻupuʻu, lea ua popole ai nisi o pisinisi faʻapitoa.I le taimi nei, o le tau o loʻo lipotia saʻo i le tagata faʻatau.ae o le a logoina e le kamupani vaa le siitaga o tau a o lei faatulagaina oloa e ulufale i totonu o le faleteuoloa.matou te ioe ua siitia tau,ae e faigata lava ona maua se avanoa e felauai ai.E oo lava i le siiina o se atigipusa gaogao ua avea ma mea e sili atu ona faigata.

Faʻamatalaga, faʻamatalaga faifaipea, oi, na ou oʻo i tala faʻapena, ou te talitonu e malamalama tagata uma.

O lea la, aisea e fa'aauau ai pea ona fa'atupula'ia uta o le vasa?Ua ou tuufaatasia ni mafuaaga faigofie:

1. Talu mai le faʻamaʻi o le siama, o le manaʻoga mo felauaiga o uta ua faʻaitiitia, ma o kamupani vaʻa i le lalolagi ua taofia le tasi ma le isi, Faʻaititia tele i totonu o pusa fale.

2. A’afia i le virus, kamupani gaosi oloa mai fafo ua taofia galuega ma taofia le gaosiga i se taimi talafeagai e faatuai ai le toe faaleleia, faafouga i aso uma o le lipoti o le faamai, e le o lelei le pulea o le virus, ae o le pulea ma le pulea o le siama i totonu o le atunuu ma le manuia, le fa'aauau pea le fa'aauauina o le gaosiga o le gaosiga , O le aofa'i atoa o le ola ua matua fa'ateleina,Fa'ateleina oloa fa'atau atu i fafo.

3. Ona o le filifilia o Amerika ma le manaʻomia o meaʻai, o se numera tele o tagata Amerika na amata faʻaputuina.

4. O koneteina gaogao i fafo e le mafai ona toe fa'afo'i i Saina i le taimi, e mafua ai le le lava o pusa i Saina.

Po o le a lava le isi mafuaaga, Mai ia Setema ia Novema o tausaga taʻitasi, o le a siitia le felauaiga i le vaitau, lea o le a mafua ai ona siitia uta i le sami.ae o lenei tausaga, o le fua faatatau o uta o Saina-US auala o le a faateleina e 300% .ma ua faaluaina Initia ae faalua foi Europa.

Ae ou te talitonu o lenei tulaga faaletonu o le a le umi tele, e mautinoa o le a vave ona pa'ū i tua!


Taimi meli: Iul-23-2021